tryma kaseh daun pisang :)

Tuesday, November 16, 2010

selamat ary eid adha korang .

oke malam2 penuh syahdu nie aen duk bilik ja dengar bunyi gong bagai nak pecah gegendang telinga nie . patotnye mlm2 nie dgar laa org nak takbir ke mercun ke . well esok raye kan tapi adeiii , kat koleg nie everything yang ade kaitan dgan muslim mmg di abai kan cikit . aen bkn nak provokasi kan oke cume bgtw ape hakikat sebenarnye blaja kat koleg yang majoriti nya cina and india . everything dorang jew kan kan kan ?? oke aen malas nak panas2 sbb telinga mmg dh panas . kita kasik cool cikit jum tgk ape jadi dengan kegedikan aen arynie . haha . aen g lab paktis ptg tadi dgn unifom baru laaaa . hahaha .ttaw la nak perasan cun ke o perasan cantik . hahaha . (terus trg sungguh ) hahaha . oke saje nak share sbb aen dah tade menda nak wat laa . bosan duk bilik and mngadap notebook tnpa had . so baek laa aen wat menda berpaedah cikit , hahha. aen edit pic bg korang tgk jewlaaa . sila kumen dgn penuh ikhlas . clap kat u'oul..hahaha...
gambar pandangan depan dgn senyuman sungguh menawan .hahaha
oke untuk arini setakat ini sajela kot . esok aen mybe beraya di klang tp tataw lg loh . insyaallah . wahai kawan2 sekalian , SELAMAT EID-ADHA yew ...
jgn mkan byk2 taw nt kembung perot...hahaha, ingat la nasihat bakal nurse neyh . huhuhu. salam alaik...


thanxxxx menyebokk gylerrr !

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

salam aidiladha

αииʏнαтα αɛиʓα said...

tq nisa . salam eid-adha juga

SYAFIQ TENGKU said...

slamat ari raya aidil adha

Sara Mysara said...

selamat hari raya korban..=)