tryma kaseh daun pisang :)

Saturday, November 13, 2010

sejam bersama encik kekasih !

nak di jadikan cerita , tadi encik kekasih tibe-tibe ja ntah ape kena dengan mood dea ntah . aen ngan rum8 macam biasa la nak g makan , then encik kekasih cakap nak datang . aen pon terkejut laa . sebab aen dah order makanan oke . tak ke membazir namenye . sbb law dea dtg mesty nak bwk g makan . itu la , datang xnk bgtaw . aen pon berubah la mood . terus takde mood nak makan . ase macam bengang sangat laa. hurmmm . cam nak jadi draculaaa ~
aen terus naek bilik . mmg aen ase nak je baling fone nie . elok-elok ja baru baik gaduh nak je gaduh balik . sbb aen cakap dah beli makanan terus dea cakap aen ni perangai tah pape . ckp aen cakap mcm keling la . bla bla bla ~~~~ jahat taww mulut dea nie . nak kena babap =p
so aen fade-up sangat , aen sembur jelaa . bile aen tak makan sebuk suruh aen makan . ni bile aen nak makan pon kena marah kee? eeee x paham laaa ..
aen duk melayan game jap , tibe-tibe encik kekasih meseg "b kat gate depan nie , cpt la turun "
haaa. tengok la ! mmg itu encik kekasih aen la tu . ikot suke dea jaa nak datang tanpa wat temujanji ( eh , artis ke?hahaha )
aen siap laaa. gedek , gedek . bea lame2 . padan muke padan muke . huhu .
encik kekasih duk sebuk nak meseg suh cepat . haa padan la muke . sape suruh dtg mengejut ! welk =p . padan muka . haa , tunggu la lame2 . hahaha .
memuncung la aen masuk pintu keta kuning tu . aen yang tengah marah nie tak jadi nak marah taw . sebab ape ? sebab rinduuuu . ngeee.. hahaha gediks nye aen . =p
then encik kekasih cakap nak g giant jap nak beli perfume sepoloh hengget tu . sebab baw dea shedap . encik kekasih saye pakai armani oke . tryy laa . hot perfume . kat giant nilai tu . macam2 pilihan ade tawww . ( eh , sempat lagy promote . hahaha )
then penat pusing2 encik kekasih cakp jom la g makan . time dah kul 10 lebey la . sume dah nak tutup . tapi naseb baek la A&W still terima tetamu . mmg peramah semuanya sampai ase nak jelir lidah kat mamat dalam kitchen tu . ee , tak nampak ke ktrg ni sepasang kekasih ? ee , buta !
ktrg masuk terus kakak tu cakap "dek kami dah nak tutup , lei bungkus je ye ." hmmm , baek laa kakak . kami makan kat lua . kami buat sampah kat lau je yeww . hehehe hihihi huhuhu ~
aen terpaksa la makan moza tu . padahal nak chicken tu haaaa . tapi dah out of service . ceh ,
hurm encik kekasih ja makan hot dog tu ..uuu, shedap . hehehe . tapi aen kena kutuk sbb amik teh tarek . ujan oke . nak panas kan badan laa. isssh .
haa , tengok . encik kekasih memang kuat makan . aen tak tipu .
korang pon nampak kan ? hihihi =p
tapi , aen tetap sayang encik kekasih walau pon encik kekasih berperot 'comel' . hehehe.
tq b , sebab dalam ujan pon nak dtg sini bawak syg g makan . ily twww ~
p/s : sayangilah bf/gf anda . hehehe =p


thanxxxx menyebokk gylerrr !

2 comments:

acap_jackass said...

long live and prosper! =)

αииʏнαтα αɛиʓα said...

heheheh . eh , acap dtg lalu lak. hehehe