tryma kaseh daun pisang :)

Monday, November 1, 2010

eh dh 6 bulan laa

oh terasa macam sekejap je kan. hehe. saye rase macam saye baru je knl awak semalam la bb. awak ingat lagy tak mase mule2 kite kenal dulu. awak bawak saye makan n minom kat klang. saye tataw ape name stall tu. tapi saye ingat awak ckp "ni la gelas paling beso i pnh minom !" haha. mmg gelas nye beso pon . tahap maxxx. eh, super maxx ^^, hehe.
then kite dating dekat mid. tgk wayang citew evolusi kl drift.<3> awak cakap awak nak wat 1 kenangan manis yang saye takan lupe. memang betol la sygs, i tak penah lupew. kitew g genting afat 1 bulan kitew couple. saye rase bhgya sgt time tu. saye pernah tipu awak yang saye ckp saye tak berhubung dgn ex saye lagy. mlm tu awak makan aty tapi esok apgy nyew awak cepat1 cool and bawak saye g genting. sejak hary tu, saye dah nekad yang sayetak kan sia-siakn awak dalam life saye . sbb awak sanggup lupekan kesakitan awak untuk saye. terima kasih wak ! saye syggggg awak .
then 1st time awak bawak saye kat tanjung. kite nyanyi dalam keta. "menatap matamu". awak cakap tu lagu tema kite. hehe. saye tersenyum je sepanjang mase taw. sebab awak cakap law awak dan saye tak bersama mesty tanjung nie awak dh tak dtg dah. tanjung tugu cinta kite kan syg? awak yang ckp taw =) awak ckp awak takan dtg citu dah kalo kitew takde jodoh.
setiap bulan mesty kitew akan pegy survey tiket wayang kan. awak ckp itu la hobi yang kite betol2 minat n satukan kite. ye, betol ! itu saye tak nafikan . malahan setiap kali saye tengok wayang dgn awak mesty awak tak pakai sweater. kalo awak pakai pown mesty awak akan bagi kat saye. sbb saye kan darah panas , saluu jew sejuk.
pertama kali awak bawak saye jumpe mak awak , saye tak selesa sebenarnye sebab saye takot mak awak tak suke saye. tp andaian saye silap. mak awak memang peramah mcm awak ckp. at leas saye dpt biase kan dirik. cume , saye tak lei la dtg selalu mcm ex awak tu. saye buakn sesiapa lagy. lain la kalo saye tunang awak ke =p hehe. lagipown saye masih perlu hormat awak. saye takot awak tak suke saye rapat2 dg famili awak. takot pisang berbuah dua kali.
saye memang sukekan aer. awak pown taw kan. awak bawak saye g pd and ulu yam. hehe. time dkt pd kan , walau pon kitew tak mandi tapi kite bersantai macam dkt amerika. haha. lepas tu kat ulu yam ,awak ngn saye spend byk sgt mase bersame. saye terasa mcm g bulan madu plak. hehe. sepanjang jalan tu kitew heppy kan. terima kasih awak sebab selalu uat saye tersenyum.
sekarang , saye dah jadi saye yang sebenar. saye bukan lagi aen yang dulu yang mule2 awak kenal. saye taw dulu saye perngai macam setan . tapi awak still harap saye berubah time tu. dan sekarang saye dh berubah. terima kasih sekali lay awak sebab sedikit sebanyak awak la yang ubah saye jadi mcm nie. saye betul-betul sygkan awak. saye harap awak bhgya dengan saye. saye mintak maap kalo saye ade lukakan awak. saye dah cube yang terbaik. saye hanya nak awak bhgya. saye benar2 nak awakkkk !


thanxxxx menyebokk gylerrr !

1 comments:

chopperline said...
This comment has been removed by the author.