tryma kaseh daun pisang :)

Tuesday, November 16, 2010

16 november 2010

hahaha . dah lame tak tulis entry tajuk cmni . dulu2 aw aty gusar ade ja mcm tu nye post . hahaha . kenapa skrg dh takde ? sbb aen dah makin heppy dan makin matang cikit dlm dunia blog neyh . ceewah~ hehehe . cuma mlm nie jaa aen teringat nak saje2 post . eh , wait , aen tak post pape pon kan arynie . hohoho aen sgt bz wat contest entry arini . sbb aen takde clss . tapi kul 9 nie nannty dah ade clss cume now mate aen still x ngntok . aen xon skype pon . malas sbb aen nak lyn muvee ja arini . aen tgk papadom . weee , sedeyh la walau pon dh ulang kali tengok .

oke , aen dah gtw ke yang aen belom final ? hahaha . lmbat kan . aen pon sedeyh jaa sbb lmbt agy nak alik . adoooi . then eid-adha ni pon dgn rsminya aen tak alik jugak sbb cuty seary jaa . hmmm. oke laaa . aen nak smbung lyn muvee saw7 b4 lelap mata . untuk yg sudi 4llow , tq and salam alaik . bubyee ~


thanxxxx menyebokk gylerrr !

1 comments:

chopperline said...
This comment has been removed by the author.